Menü
timi-laser-studio-insta timi-laser-studio-fb

Dr. Life hullámmasszázs kezelés

A hullámmasszázs az alakformálás egyik csúcstechnológiája: segít a salaktalanításban, javítja a keringést, csökkenti a narancsbőrt, felgyorsítja a fogyást.

kategóriák

Tartós szőrtelenítés Carbon peeling kezelés EPN kezelés Tetoválás eltávolítás Pigmentált elváltozások kezelése Körömgomba kezelés Dr. Life hullámmasszázs kezelés Hydra Beauty

bővebben
a szolgáltatásról

A hullámmasszázs az alakformálás egyik csúcstechnológiája: segít a salaktalanításban, javítja a keringést, csökkenti a narancsbőrt, felgyorsítja a fogyást.

A terápia során a zsírsejtek a visszerekből és a nyirokkéregből a nyirokcsomók felé terelődnek, majd a vénás keringésbe jutnak, s végül kiürülnek a szervezetből.

A Dr. Life hullámmasszázs egy rendkívül hatékony gépi nyirokmasszázs, mely tornáztatja az izmokat, az erek falát, fokozza a vérkeringést, helyreállítja a kötőszövet mikrocirkuláris keringését. Elvégzi helyettünk az izompumpát, ami az egészségesen működő vénás- és nyirokkeringés alapvető feltétele. 50-szeresre képes gyorsítani a nyirokkeringést, ami a zsírbontó kezelések hatékonyságát akár 30%-kal is megnövelheti!

A gép működési elve

A gépi kompressziós eljárás lényege, hogy a páciens végtagjaira illetve testére speciálisan kialakított, légkamrákból álló kezelő egységeket, applikátorokat helyezünk fel. Az applikátorok szabályozottan vezérelt, egymás után felfúvódó légkamrái egy computer által irányított, folyamatosan váltakozó hullámmasszázs effektust idéznek elő. Ez hihetetlenül erőteljes, pozitív hatást gyakorol mind a nyirok- mind a vérkeringés élénkítésére.

Esztétikai és általános alkalmazások

Orvosi alkalmazások

Galéria