Menü
timi-laser-studio-insta timi-laser-studio-fb

EPN kezelés

Az EPN készülék egy teljesen új, egyedülálló koncepció, amely egyesíti magában a hagyományos mikrotűs kezelések és az elektroporációs hatóanyag-bevitel előnyeit!

kategóriák

Tartós szőrtelenítés Carbon peeling kezelés EPN kezelés Tetoválás eltávolítás Pigmentált elváltozások kezelése Körömgomba kezelés Dr. Life hullámmasszázs kezelés Hydra Beauty

bővebben
a szolgáltatásról

Az EPN használható hagyományos mikrotűs kezelőgépként is, azonban elektroporációs üzemmódban a kombinált technológia segítségével lehetővé válik a hatóanyagok gyors és hatékony bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe.

A hagyományos mikrotűs kezelőgépekkel nehézségekbe ütközik a hatóanyag bevitel, hiszen a tű okozta mikrosérülések helyén azonnal beindul a szervezet védekező-reakciója, ami megnehezíti a hatóanyagok eljutását a mélyebb rétegekbe. Az elektroporációs üzemmódban a tű körül fokozódik a sejt-membrán áteresztő-képessége, így a hatóanyagok könnyebben áthatolnak a sejtek falán.

A kezelőgéphez speciális kialakítású tű-fejek szükségesek, amelyek alkalmasak az elektroporáció energiájának közvetítésére a kezelt területen. A higiéniáról a cserélhető tip gondoskodik, amelyben összesen 9 tű található. Ezek akár 2 mm mélységig közvetítik az állítható intenzitású elektroporációs energiát. Az eljárással nagyobb molekulatömegű hatóanyagokat is be lehet juttatni közvetlenül a bőr mélyebb rétegéb A tűs kezelés után bekövetkező gyógyulási folyamat feszesebbé, homogénebbé és fiatalosabbá teszi a bőr megjelenését és textúráját.

Alkalmazás:

Galéria