Menü
timi-laser-studio-insta timi-laser-studio-fb

Tartós szőrtelenítés

Simaság és állandó kényelem, legyél mindig teljesen szőrtelen! Válaszd a lézeres szőrtelenítést a gyantázás és a borotválás helyett!

kategóriák

Tartós szőrtelenítés Carbon peeling kezelés EPN kezelés Tetoválás eltávolítás Pigmentált elváltozások kezelése Körömgomba kezelés Dr. Life hullámmasszázs kezelés Hydra Beauty

bővebben
a szolgáltatásról

Ha szívesen megszabadulnál az állandó borotválástól, a fájdalmas epilálástól, unod már a benőtt szőrtüszők okozta fájdalmat, a kipattogzott, vagy borostás lábad rejtegetését, esetleg a kozmetikushoz gyantára való rohangálást, akkor nálunk a helyed!

Megértjük és egyetértünk Veled abban, hogy a mai rohanó világunkban már minden olyan dolog, amellyel időt és energiát spórolsz meg, még értékesebbé és szerethetővé válik.

A 21. században élő, modern, igényes nőként érthető, hogy tartós megoldásokban gondolkozol, így több időd és energiád jut az igazán fontos dolgokra. Ne legyél tovább a szőrszálak rabja!

Klasszikus szőrtelenítési területekként ismertek a láb, a bikini vonal, vagy a hónalj. Kellemetlen azonban, ha az orr, a bajusz, az áll, a pajesz, a has, vagy a derék területén vannak kóbor, vagy éppen dús szőrszálak. A simaság e területeken sem álom többé!

A szőrtelen bőr eléréséhez a leghatékonyabb a lézeres eljárás, a kezelés minden testrészen, és nyáron is (odafigyeléssel) elvégezhető.

A korszerű eljárás fényenergia segítségével semmisíti meg a szőrtüszőt. A szőrben levő színezőanyag elnyeli a gép által kibocsátott fényenergiát, a szőrtüszőbe vezeti, ezáltal állítva le a szőrnövekedést.

play-icon
play-icon
arrow-icon arrow-icon

A lézeres szőrtelenítésre igazán akkor vagy alkalmas, ha világosabbak, vagy sötétek a szőrszálaid, ugyanis a nem pigmentált szőr csak kis mennyiségű energiát tud felvenni, ami nem biztos, hogy elég a szőrtüszők elpusztításához. A kezelés során egyetlen villanással számos szőrszálat távolítunk el egyszerre, de mindig csak a kezelés időpontjában aktív szőrtüszőket pusztítjuk el. Minden esetben akad néhány szőrtüsző, ami éppen nem aktív, így azok nem pusztíthatók el. Hatékony kezelésükhöz ismétlés szükséges, melyet 6-8 hetente 3-4 alkalommal, a későbbiekben 12 hetente érdemes elvégezni. Minden esetben egyénre szabottan végezzük a fenntartó kezeléseket is.

Nem javallott akkor, ha várandós, esetleg cukorbeteg vagy, herpesszel, esetleg nyílt sebbel rendelkezel, illetve ha fényérzékenységre hajlamosító gyógyszert szedsz.

A kezelés menete:

1. A kezelendő bőrfelületet a kezelés előtt le kell borotválni. Fontos, hogy ha csipeszeléssel, gyantázással, vagy epilálógéppel a teljes szőrszálat eltávolítod, akkor nem marad a szőrtüszőben szőrszál, mely a fényenergiát elnyelné, így a kezelés hatástalan lesz.

2. Hűsítő géllel kenem be a területet, majd villantunk.Nem ajánlott krémek, parfümök használata, illetve két hétig ellenjavallt a napozás, és szolárium használata is.

3. Végül bőrödet speciális nyugtató, regeneráló krémmel kenjük be.

Galéria