Menü
timi-laser-studio-insta timi-laser-studio-fb

Körömgomba kezelés

A körömgomba nem cuki, de nálunk nem is ciki! Jelenléte bosszantó, látványa kellemetlen, megszabadulni tőle lézerrel NEM lehetetlen! A diszkréció nálunk alap, a lézer fénye sikert arat!

kategóriák

Tartós szőrtelenítés Carbon peeling kezelés EPN kezelés Tetoválás eltávolítás Pigmentált elváltozások kezelése Körömgomba kezelés Dr. Life hullámmasszázs kezelés Hydra Beauty

bővebben
a szolgáltatásról

A körömgomba emberek millióit érintő fertőzés és úgy alakul ki, hogy észre sem vesszük hol kaptuk el. Véletlenszerűen lehet összeszedni fürdőben, közös zuhanyhasználatkor, kölcsön kapott papucs felvételekor, strandon, uszodában. Roppant nehéz kiirtani, mert a köröm mintegy védőréteget jelent a burjánzó gombák számára.

Ha azt érzed, hogy a körömlemezeid megvastagodtak, feltöredeztek, deformálódtak, a felszínük mattá vált, besötétedett, vagy a köröm elvált a körömágytól, illetve a köröm hegye alatti fehér vagy sárgás folt figyelhető meg, mindenképpen gyere el hozzánk egy ingyenes konzultációra. A körömgomba fertőzés egy időben több körmöt is érinthet és nem múlik el magától, mi több, kezelés nélkül rosszabbodhat is. Az addig egészséges körmöket is megfertőzheti, nem érdemes halogatni, főleg, hogy van kíméletes és profi megoldás a problémára.

A leghatékonyabb és leggyorsabb módja a körömgomba fertőzés megszüntetésének a hosszúhullámú Q-kapcsolt ND:Yag lézer speciális hullámhosszában rejlő ereje, mely elnyelődik a körömlemezben, elpusztítja a gombasejteket és a fonalakat. A kezelést 4 alkalommal hetente, 2 alkalommal két hetente végezzük el, majd 2-3 havonta a köröm teljes lenövéséig 1-2 fenntartó kezelés. Összesen 6-8 alkalomra van tehát szükség.

A beavatkozás fájdalommentes, csipkedő, meleg érzést érezhetsz közben.

A kezelés után

A fertőtlenítés nagyon fontos, mert meg kell akadályozni az újrafertőződést! Minden cipőt, zoknit fertőtlenítened kell, a kezelés után steril cipőt, zoknit kell felhúznod.

Nem kell aggódnod, figyelünk Rád és részletes, mindenre kiterjedő írásos tájékoztatót adunk a kezelés sikeressége érdekében.

Galéria